Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două bătrâne găsite moarte în zăpadă în comunele Cocu şi Lunca Corbului

lumanare doliu

Două femei din Argeş, una din comuna Lunca Corbului şi cealaltă din comuna Cocu, au fost găsite marţi moarte în zăpadă, în propriile curţi. Femeia din localitatea Cocu, în vârstă de peste 80 de ani, a fost găsită căzută în faţa casei, cu arsuri pe o mare parte din suprafaţa corpului. Vecinii au sunat la 112, însă cadrele medicale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Argeş nu au mai putut decât să constate decesul.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz, una dintre ipoteze fiind că hainele victimei au luat foc de la jarul din sobă şi a încercat să le stingă afară, în zăpadă. În al doilea caz, o femeie de aproximativ 70 de ani din satul Silişteni, comuna Lunca Corbului, a fost găsită moartă în curte, căzută cu faţa în jos în zăpadă. Cauzele exacte ale decesului urmează să fie stabilite în urma necropsiei, conform Agerpres.

Judeţul Argeş s-a aflat sub avertizare Cod portocaliu de ger. În localităţile din mediul urban, echipajele SMURD au patrulat în ultimele două nopţi pe străzi, fiind găsite opt persoane fără adăpost care au fost transportate la spital.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.