Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două căprioare captive au fost descoperite într-o gospodărie din Bacău

caprioare captive

Două căprioare captive au fost descoperite într-o gospodărie din Bacău

Două căprioare captive au fost descoperite de jandarmi într-o gospodărie din județul Bacău. Animalele vor ajunge la grădina zoologică, iar proprietarul gospodăriei a fost sancționat, informează Mediafax.

Un bărbat din localitatea Podu Turcului în curtea căruia jandarmii au observat, în timpul unei patrulări, două căprioare ţinute captive, a fost sancționat de jandarmii băcăuani.

Bărbatul ţinea animalele în propria curte, lucru interzis de lege, și a fost sancționat cu avertisment, deoarece nu a putut dovedi provenienţa căprioarelor, catalogate ca animale sălbatice.

„Activităţile specifice efectuate au relevat faptul că în gospodăria unui bărbat, de pe raza localității Podu Turcului, erau ţinute în captivitate, fără autorizare, două exemplare mature din specia căprior, respectiv două femele, contrar prevederilor legale. Bărbatul a fost sancţionat cu avertisment, pentru încălcarea prevederilor art. 23 lit. f din Legea 407/2006 privind vânătoarea şi protecţia fondului cinegetic”, au transmis jandarmii.

Jandarmii au anunţat Asociatia Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Bacău, ai cărei reprezentanţi vor prelua căprioarele, care vor ajunge la o grădină zoologică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.