Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două eleve de liceu s-au bătut, după un conflict inceput, inițial, pe Facebook

Inquam Photos/ Octav Ganea
scoala clasa elevi

Două eleve de 16 și 17 ani, de la Liceul Carol I din orașul Plopeni, județul Prahova, s-au bătut marți la școală după un conflict inceput, inițial, pe Facebook, scrie Mediafax.

Potrivit IPJ Prahova, incidentul a fost anunțat de către polițiștii locali din Plopeni, care au spus că în incinta unui liceu din oraș, a avut loc o altercație între doi elevi.

În urma cercetărilor s-a descoperit că este vorba despre două eleve, de 16 și 17 ani, una în clasa a X-a și cealaltă în clasa a XI-a la Liceul Carol I din Plopeni, care s-au bătut după ce, inițial, s-ar fi certat pe Facebook.

Cele două eleve au fost amendate de polițiștii locali cu 500 de lei, pentru participare și provocare de scandal.

Potrivit directorului Liceul „Carol I” din Plopeni, Silvia Brabeceanu, conducerea liceului a început o anchetă internă imediat după ce una dintre eleve a anunțat că a fost agresată.

Citește și: O celebră prezentatoare de la PRO TV și-a dat DEMISIA în DIRECT

„A început o anchetă din momentul constatării faptei, când eleva agresată a anunțat imediat Cancelaria și profesorul de serviciu. S-a întâmplat de dimineață, la prima pauză. Conflictul a pornit de la niște cuvinte indecente între ele, adresate în afara cadrului școlii, mesaje pe rețelele de socializare și s-au gândit că nu ar strica să se tragă de păr în școală, că li s-a părut interesant.

Sunt din clase diferite, una în clasa a X-a, una în clasa a XI-a. Cea mai mare a agresat-o pe cea mai mică. Nu sunt rănite, nu au probleme medicale, dar destul cât să ne sperie”, a declarat Silvia Brabeceanu.

Directorul liceului a mai spus că părinții elevelor nu au putut fi contactați marți, dar așteaptă ca aceștia să se prezinte la școală miercuri.

„Cea care a agresat, dacă cea mică face plângere, se deschide dosar penal. Problema este încă în discuție, am vorbit și cu șeful Poliției din Plopeni, mâine dimineață ne vedem din nou, în prezența măcar a unuia dintre părinți. Astăzi nu au putut fi contactați. Toată problema este sub control și se vor lua absolut toate măsurile necesare”, a spus Silvia Brabeceanu.

Potrivit reprezentanților IPJ Prahova, polițiștii au deschis un dosar penal pentru loviri sau alte violențe și fac cercetări pentru stabilirea imprejurărilor în care s-a produs conflictul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.