Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două filme europene și o aventură cu Omul Păianjen pe continent sunt primele premiere din iulie pentru cinematografele românești

mediafax.ro
in pronuntare film

Două filme europene și o aventură cu Omul Păianjen pe continent sunt primele premiere din iulie pentru cinematografele românești, conform Mediafax.

”Notti magiche/ Nopți magice”, filmul lui Paolo Virzì, e o comedie despre o crimă. Un producător de film își pierde viața în timpul Campionatului Mondial de Fotbal din 1990, de unde și titlul filmului, împrumutat de la imnul manifestării, și trei scenariști refac povestea care i-a adus în situația de a fi acuzați. Ornella Muti, Giancarlo Giannini, Giulio Berruti, Mauro Lamantia se regăsesc pe generic.

 

”Saf”, în regia lui Ali Vatansever, e o coproducție Turcia-România. Cum sunt filmele românești poate mai știe spectatorul. Cum sunt filmele turcești are o idee orice cinefil. Cum sunt la un loc într-o poveste care se petrece la Istanbul, e de văzut. Cu tot cu comunități sărace și refugiați sirieni. Totul filmat de Tudor Vladimir Panduru.

 

Super-producția weekendului e ”Spider-Man: Far From Home/ Omul-Păianjen: Departe de casă”. Jon Watts regizează noua secvență din seria dedicată super-eroului Mervel. Zendaya, Tom Holland, Samuel L. Jackson și Jake Gyllenhaal pun umor și acțiune în epopeea S.F. O fi el film american, dar, supereroul își face treaba în Europa de data aceasta, sau, oricum, din Veneția prin Praga, Berlin, până la Londra și înapoi acasă la New York, că așa e cu super-eroii în vacanță, chiar și după ”Endgame”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.