Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs pe DN 29D: O maşină a fost proiectată într-o curte

accident

Două persoane, un bărbat de 62 de ani şi o femeie de 31 de ani, au fost rănite în urma unui accident rutier produs pe DN 29D, la intrarea în localitatea Stăuceni.

Două autoturisme au intrat în coliziune, după ce, într-o curbă, şoferul uneia dintre ele a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a intrat pe contrasens şi a lovit frontal maşina care circula regulamentar din sens opus. Maşina care circula regulamentar şi în care se aflau cele două victime a fost proiectată în curtea unei locuinţe, potrivit agerpres.ro.

"Un tânăr de 35 de ani din comuna Stăuceni, în timp ce se deplasa cu auto pe DN 29 D dinspre localitatea Victoria înspre localitatea Stăuceni, într-o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, împrejurare în care a intrat în coliziune frontală cu un autoturism care se deplasa regulamentar din sens opus şi care, în urma impactului, a fost proiectat în afara părţii carosabile în curtea unei locuinţe", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Delia Nenişcu.

La faţa locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani cu o autospecială cu apă şi spumă, una de descarcerare şi echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD, dar şi două ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

"Primii care au intervenit la accident sunt doi colegi, plutonier adjutant Marius Sobarbeţ şi plutonier major Ciprian Murariu, care se întorceau la sediul Detaşamentului de Pompieri Botoşani după ce au participat la o misiune de căutare a unei persoane dispărute. Cei doi subofiţeri au observat accidentul, au oprit şi au ajutat femeia să iasă dintr-una dintre maşini, au acordat primul ajutor până la sosirea colegilor şi au deconectat bornele bateriilor pentru a preveni izbucnirea unui incendiu", a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Dorina Lupu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.