Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dr. Răzvan Dragomir folosește tehnici inovative pentru rezolvarea fracturilor complexe la Sanador

dr dragomir

Rapiditatea și precizia intervenției sunt elemente cruciale în Ortopedie. Iar Traumatologia de top necesită nu doar medici cu experiență și cu talent, ci și tehnologie de world class. Dr. Răzvan Dragomir, Medic specialist Ortopedie și Traumatologie, este între cei care fac intervenții miraculoase, în condițiile de maximă siguranță oferite de Sanador.

content-image

În imagini vedem o fractură cominutivă cu deplasare de humerus proximal la o pacientă vârstnică având patologii asociate. Acestea se pot decompensa în urma chirurgiei clasice. În limbaj accesibil, osul s-a spart în bucăți și a trebuit refăcut ca un puzzle. Doar că la orice puzzle suntem capabili de mișcări fine coordonate direct, pe când aici e nevoie de știință, manevrabilitate fără cusur a instrumentarului și cunoaștere impecabilă a tehnicilor operatorii complicate. Plus inovație, asumată de dr. Dragomir prin implantarea minim invazivă, cu incizii ca de artroscopie, a unei tije speciale.

Riscurile foarte mici pentru pacient și recuperarea rapidă reprezintă răsplata într-o meserie pe muchie de os. E de preferat abordarea complexă a simplității pentru un stres chirurgical redus, cu sângerare minimă. Fotografiile sunt sugestive, fiecare "vorbește" cât 1.000 de cuvinte.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.