Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dr.Adina Alberts: Dreptatea o face știința! ALBASTRU DE METILEN, tratament dar și `vaccin` împotriva SARS-CoV-19

Facebook
abastru metilen

Zi de zi aflăm de încercări peste încercări pentru a găsi soluția cea mai eficientă împotriva noului tip de coronavirus. Cercetătorii, marile universități, importantele laboratorare de cercetare ale lumii și marile companii din domeniul farmaceutic ne anunță des că au mai progresat, că fac deja teste clinice pe cobai sau pe oameni... și totuși progresele nu sunt destul de mari să potolească opinia publică.

Vezi și: Vasile Astărăstoae anunță că Secta `martorii apocalipsei covid` au primit o grea lovitură!

Medicul român Adina Alberts a anunțat zilele trecute în premieră că o soluție eficientă ar fi ALBASTRU de Metilen. Cercetarea ei a plecat de la declarațiile președintelui american Donald Trump care vorbea destul de neglijent public de ingerarea de dezinfectanți pentru a distruge coronavirusul. Mergând pe ideea că sigur președintele SUA a auzit de la cineva autorizat astfel de informații, cercetând pe cont propriu și apoi consultând mari cercetători ai lumii, dr.Adina Albert afirmă azi cu certitudine că o soluție anti-COVID-19 este ”ALBASTRU DE METILEN, tratament dar și `vaccin` împotriva SARS-CoV-19”.

Într-o largă expunere pe pagina sa de Facebook, dr.Adina Alberts anunță cum a ajuns la această concluzie:

”Dreptatea o face știința! ALBASTRU DE METILEN, tratament dar și “vaccin" împotriva SARS-CoV-19

Pe 25 aprilie, așa după cum v-am informat deja, am avut o revelație în urma declarației președintelui SUA.

Bref: Donald Trump a spus într-o conferință că ar fi bine dacă în lupta cu SARS-CoV-2 am găsi o modalitatea de a ne injecta dezinfectant. Afirmația lui a avut ecou, nu doar în presa internațională (ecou negativ și rizibil), ci și în mintea mea. Mi-am amintit de bătrânul albastru de metilen, soluție care se încadrează în descrierea făcută de către președintele SUA și care a fost folosită cu succes în tratarea malariei, dar și a altor afecțiuni de tip toxic și infecțios. Puțin sunt cei care NU au fost tratați în copilărie cu albastru de metilen pentru amigdalite virale și infecțioase, infecții urinare, răni etc.

E adevărat că o parte dintre cei care mi-au citit rândurile în urmă cu aproximativ o săptămână, au luat în râs informațiile furnizate de mine, aruncând în bătaia argumentelor că nu sunt „de specialitate”. Ca medic primar chirurgie plastică am competența de a analiza această substanță și efectele sale, la fel ca oricare alt medic primar, din orice specialitate.

Revenind la cercetare, iată că deja au apărut mai multe personalități din lumea medicală care pun acum pe tavă studii concrete despre eficiența albastrului de metilen asupra SARS-CoV-2!

Vă voi prezenta două dintre aceste cercetări pe care eu le-am găsit ca fiind cele mai grăitoare și în asentiment cu propria-mi convingere. Înainte de toate, vă spun că dacă se va putea sări peste bariera pe care o "impune" însuși costul acestui produs, fiind foarte ieftin, am putea avea un „vaccin” MÂINE! Nu peste 2 ani, nu peste 5, MÂINE! Adică chiar AZI!!

1. Nebulizarea cu albastru de metilen, tratament eficient împotriva COVID-19

Dr. Deepak Golwalkar, pneumolog din India: „Pneumolog fiind, în India, tratez pneumonii și alte afecțiuni respiratorii, inclusiv Tuberculoză, de mai bine de 40 de ani. Am înregistrat un succes remarcabil în tratarea cu albastru de metilen (AM) a pacienților mei, succes dovedit prin dovezi atașate în comunicările mele științifice.

COVID-19 cauzează o hipoxie silențioasă în care deși pacienții au o saturație a oxigenului foarte mică, aceștia nu prezintă simptomele specifice, alarmate. Pacientul nu este dispneic, cu toate că saturația oxigenului din sânge scade dramatic. Situația escaladează în scurt timp, transformânu-se într-o furtună de citokine, iar pacientul întră într-o ireversibilă fază de insuficiență respiratorie.

Vezi și: Guvernul a decis: 200 de milioane de lei pentru sprijinirea presei - Cine ia banii şi care e mecanismul

Când este folosit sublingual și nebulizat, AM contribuie uluitor la curățarea capilarelor alveolare.

Pacienții infectați cu SARS-CoV-2 au manifestări asemănătoare cu methemoglobinemia, iar AM este considerat un tratament de primă linie pentru această afecțiune.

Albastrul de metilen are, în plus, o acțiune antifibrotică puternică și acționează foarte rapid.

Așadar, având în vedere aceste date, albastrul de metilen poate fi folosit ca tratament în cazul oricărui pacient cu coronavirus, simptomatic sau asimptomatic, dar și ca tratament de prevenție pentru populația vulnerabilă.”, declară Dr. Deepak Golwalkar, iar în continuarea articolului său, acesta descrie substanțele folosite la pacienții COVID-19 în mod clasic și dă exemple prin care arată eficiența AM în momentul în care este introdus în schemă. „Efectele benefice se văd în 24 de ore de la administrare”, a mai adăugat pneumologul.

L-am contactat personal pe Dr Golwalkar, și iată ce mi-a declarat suplimentar față de articolul de pe internet: „Folosesc nebulizarea cu AM pentru pacienții cu boli pulmonare severe de 14 ani și s-a dovedit a fi foarte eficientă. Am tratat peste 15000 de cazuri în acești ani și am observat capacitatea AM de a rezolva fibroză interstițială, comparativ cu alte medicamente.“ Și mi-a atașat niște radiografii ale aceluiași pacient, înainte și după tratamentul cu AM pentru a putea vedea cu ochii mei rezultatele despre care îmi povestește.

Totodată m-a anunțat că se efectuează studii ample atât în Mumbai ( India) pe bolnavii SARS-Cov2, cu deja rezultate pozitive, cât și în Cleveland (USA), pentru a se determina eficiența AM în contextul pandemiei COVID 19.

2. 2.500 de pacienți oncologici, sub tratament profilactic cu albastru de metilen pentru diverse alte afecțiuni infecțioase, nu au contactat SARS-CoV-2!

Cercetătorii francezi Henry, M., Summa, M., Patrick, L. și Schwartz, L., de la Universitatea Strasbourg/Institutul Le Bel, au realizat un studiu pe o cohortă de 2.500 de pacienți oncologici: „Posibilul rol de prevenție al AM în boala COVID-19 la pacienții oncologici”.

„Raportăm cercetarea pe o cohortă de 2.500 de pacienți francezi tratați, pe lângă medicația oncologică, și cu AM. Pe perioada epidemiei COVID-19, niciunul dintre participanți nu a contactat vreo boală de tip gripal. Deși se poate considera că această reușită ar putea ține de șansă, e posibil ca AM să fi avut un rol de protecție împotriva infecției cu SARS-CoV-2. Clorochina este un derivat din albastru de metilen, ambele având un puternic efect anti-viral și anti-inflamator.”, au notat cercetătorii în studiul publicat în jurnalul internațional de chimie și științe asociate, Substantia.

Acestea sunt, în acest moment, cele mai puternice dovezi care susțin ceea ce v-am spus în urmă cu puțin timp. Pe zi ce trece, informația capătă întăriri din toate domeniile medicale de pe Mapamond. Și, la rândul meu, am scris tuturor instituțiilor autorizate din România, pentru a deschide cercetarea în acest sens.

Pe de altă parte, ATENȚIE, eu nu încurajez pe nimeni să ia tratament profilactic fără a consulta mai întâi un medic!

ÎNTREBAȚI MEDICUL DVS DE FAMILIE! Eventual transmiteți-i în prealabil aceste informații. Ele sunt atât de noi....

Intenția mea este ca infomațiile de mai sus să devină atât de cunoscute, încât NIMENI SĂ NU LE MAI POATĂ IGNORA! Începând de la medicii din linia întâi și terminând cu BIG PHARMA. Pentru că a trece pe lângă ceva cu adevărat important și eficient, fără să băgăm de seamă, reprezintă o alternativă impardonabilă cel puțin!

Cât de ironică ar fi situația în care cele mai "OFICIALE" creiere ale lumii anunță că se luptă să găsească vaccinul pentru COVID-19, iar, în fapt, soluția ar putea fi chiar sub nasul tuturor?!

Nu ar fi prima oară.”, a spus medicul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.