DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Dragnea a vândut referendumul pentru familie tovarășilor socialiști care susțin agenda gay

Dragnea a vândut referendumul pentru familie tovarășilor socialiști care susțin agenda gayCe anunț a făcut PSD, imediat după ce a îngropat referendumul pentru familia tradițională? A anunțat că a pregătit deja proiectul de lege privind parteneriatul civil! Aceasta este o oficializare, de facto, a căsătoriilor gay. Este un prim pas, pentru că în mai toate statele în care căsătoriile gay au fost permise, de facto, sub denumirea de „uniuni/ parteneriate civile”, a urmat pasul doi și s-au permis, și juridic, aceste (false) mariaje.

Privind în urmă, la ceea ce s-a întâmplat în săptămânile de dinaintea referendumului, aș afirma fără nici un fel de rezerve că legiferarea familiei tradiționale a fost sabotată programatic de către Satana de Teleorman și Ciuma Roșie. PSD organizat referendumul astfel încât acesta să eșueze! Ce puteau face și nu au făcut:

-       Putea schimba, prin ordonanță de urgență, întrebarea de pe buletinul de vot, astfel încât aceasta să fie clară, nu o sursă de speculații.

-       Putea coborî pragul de prezență sau chiar să îl desființeze, având în vedere numărul uriaș de români aflați în străinătate, din care foarte mulți nu pot, practic, să se prezinte la secțiile de votare. Cum este posibil ca numărul alegătorilor să fie de 18,28 milioane, în 2018, dacă în 2012 erau 18,29 milioane? E ridicolă o scădere cu doar circa 10.000 a numărului de alegători, în șase ani. Institutul Național de Statistică indică, lună de lună, scăderi ale populației de mii de persoane. Doar în august, sporul negativ a fost de 1.400 de persoane.

-       Putea mobiliza alegătorii: cine se uită pe harta prezenței vede că în multe din fiefurile PSD numărul celor care au venit la urne este egal sau sub media pe țară. În Teleorman s-a atins un jalnic 22%, dar în Vaslui, Gorj sau Ialomița prezența a fost sub medie.

-       Liviu Dragnea a făcut contracampanie: prin susținerea sa agresivă pentru familia tradițională, el a alimentat propaganda stângii troțkiste și i-a speriat pe mulți creștini de bună-credință. Studiile sociologice i-au arătat lui Dragnea, care are o intenție de vot de 4%, că asocierea sa cu referendumul îi va demobiliza pe alegători! Pe scurt, Satana de Teleorman știa că, de câte ori laudă demersul de legiferarea a familiei tradiționale, nu obține decât o reacție de repulsie.

De ce a sabotat Satana de Teleorman acest referendum? Din două motive. Primul: a încercat un troc cu socialiștii de la Bruxelles. A renunțat la legiferarea familiei tradiționale pentru ca aceștia să închidă ochii la saltul asupra Justiției.

Al doilea motiv, mai profund: securiștii atei și corupți care conduc acum România nu vor ca această țară să renască în jurul valorilor tradiționale. Pesediștii au nevoie de alegători slabi, pe care-i pot cumpăra cu o pungă de zahăr și o sticlă de ulei. Oamenii care au o credință, care au valori, care știu ce înseamnă creștinismul, nu ar pactiza niciodată cu hoții pesediști.

Eu am avertizat că Liviu Dragnea nu trebuie lăsat să confiște referendumul pentru familie tradițională. Din păcate, am avut dreptate. Nu-i nimic, învățăm lecția. Îl vom da jos pe Dragnea și vom organiza un nou referendum pentru familia tradițională, corect și fără amestecul Ciumei Roșii. Va trece, sunt convins.

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

CITESTE SI

EXQUIS.RO

REVISTABLOGURILOR.RO

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.