Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea: Concursul pentru directori în octombrie poate afecta sistemul de învăţământ

liviu dragnea

Concursul pentru directori în octombrie poate afecta sistemul de învăţământ, iar PSD se opune modificării legii educaţiei, a declarat, joi, preşedintele partidului, Liviu Dragnea.

Citeşte şi: Un club celebru din București a fost INCHIS: Acuzații de evaziune fiscală

"Poziţia partidului pe care o exprim eu acum - aş fi vrut să fiu primul care o exprimă, dar se pare că tentaţia a fost foarte mare - este una foarte simplă: la presiunea PNL, ministrul Educaţiei a dispus de astă vară să se organizeze concursurile în octombrie pentru a încerca să politizeze sistemul de învăţământ, să numească în posturile de director cadre de învăţământ care speră liberalii că ar fi aproape de ei. Nu sunt de acord ca legea să fie modificată. Dacă asta e decizia ministrului, să fie sănătos, lumea o să vadă, sigur că nu e foarte în regulă ca în luna octombrie să se întâmple aceste concursuri, poate afecta procesul de învăţământ, dar poziţia PSD e foarte clară: nu susţinem modificarea legii pentru a se amâna concursul stabilit de minister. E decizia ministrului, una proastă, să se spele pe cap cu ea", a afirmat Dragnea la un eveniment cu pensionarii PSD.

Vezi și: SURSE: Blaga joacă la rupere. Omul impus în conducerea PNL

Întrebat cum comentează faptul că există o plângere penală în Senat pe această speţă, alături de un amendament al Comisiei de învăţământ, Dragnea a spus: "Eu nu sunt procuror, sunt inginer, deci nu pot să-mi dau cu părerea. Îmi menţin poziţia faţă de lege", transmite agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.