Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea ordonă parlamentarilor PSD: Retrageți-vă semnăturile de pe legea prevenției!

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, le-a cerut parlamentarilor social-democraţi care au semnat proiectul de lege al PNL privind prevenţia în sănătate să îşi retragă semnătura de pe propunerea legislativă.

Liderul PSD a catalogat proiectul de lege al liberalilor drept „îngrozitor” și a afirmat că înființarea unei noi agenții nu ar însemna altceva decât „o nouă structură consumatoarea de bani publici”.

„Mie mi se pare ceva îngrozitor, ceva care nu putea să se nască decât în minţile unor oameni care nu au niciun fel de aplecare către cetăţeni, către suferinţă. Dincolo de concept, nu poţi să te gândeşti că un om trebuie să fie pedepsit financiar pentru că nu a participat la o campanie de prevenţie. Trebuie să te gândeşti cum faci ca această campanie de prevenţie, care înseamnă educaţie pentru sănătate, să fie din ce în ce mai eficientă”, a declarat președintele PSD, citat de Mediafax.

Cinci parlamentari PSD - Cezar Cioată, Ileana Cristina Dumitrache, Rodica Nassar, Cristina Nichita și Florin-Cristian Tătaru - au semnat propunerea legislativă a PNL privind introducerea unui program naţional de prevenţie în sănătate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.