Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea RECONFIRMĂ: La noi PENALII nu au probleme! /VIDEO

dragnea-mediafax.ro

În epoca Dragnea în PSD pare a fi raiul pe pământ pentru cei certați cu legea. Dacă în perioada Ponta se stabilise clar ca cei certați cu legea din diferite motive să facă un pas înapoi, interimarul care își va cimenta șefia prin devansarea Congresului unde va fi se pare unicul candidat susține că nu e nici o problemă și că ”partidul nu va arunca pe nimeni peste bord”.

de la min 6.41

"Teoretic nu! În general unde sunt probleme de dosar nu...dar nu vreau să fie prin definiţie, vreau să fie o analiză serioasă" a mai spus Dragnea, subliniind că PSD este un partid axat pe principiul solidarităţii şi că nu doreşte să arunce pe nimeni peste bord.

"Primarii în funcţie au prima şansă să fie candidaţii noştrii. Dacă au dosare penale, se va analiza caz cu caz, nu numai în Caraş-Severin, ci peste tot: caz cu caz, cu foarte multă atenţie! Nu sunt adeptul unor reguli generale pentru că sistemul administraţiei publice şi sitemul politic este un sistem viu şi nu există o formulă sau un pachet de reguli care să cuprindă tot. Şi, atunci, ca partid politic responsabil ai puterea să analizezi caz cu caz. Sigur, discutând şi cu comunităţile, lucrând şi cu cercetări sociologice..." a mai spus Liviu Dragnea la conferinţa de presă de vineri seară de după conferința de alegeri a PSD Caraș-Severin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.