Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea se PLÂNGE că programul PSD nu a prezentat INTERES: 'A apărut un domn cu stick-ul în mână'

inquamphotos.com / Octav Ganea
dragnea program psd

Liviu Dragnea nu a vrut să comenteze scandalul momentului, cel al tezei de doctorat a procurorului-șef DNA, Laura Codruța Kovesi.

„Eu ce am văzut, că n-am văzut decât de la televizor, cum a văzut domnul Iohannis inundațiile la televizor sau a aflat de acolo, că un domn a spus în spațiul public înainte sau după să intre la parchet, de mai multe ori, că are nu știu ce stick, a vorbit de nu știu ce mailuri de la cucuveau roz sau mov, și că a fost nu știu cum, nu știu cine, cu doamna Kovesi și cu alții în nu știu ce vie. Sincer, ce pot să comentez eu? Vorbim din funcția de președinte al PSD. Dacă nu aș fi președinte al PSD, sigur că și eu aș fi tentat să îmi dau cu părerea, să analizez. Dar orice spune un președinte de partid, vorbim de PSD, este o poziție oficială. Ca să am o poziție oficială despre ceva neclar. A fost plagiat, nu a fost plagiat? Nu sunt specialist. Aștept specialiștii să spună ceva. Că am vorbit cu nu știu cine ca să falsifice nu știu? Sunt doar niște afirmații ale unui domn înainte și după ce iese de la Parchet cu un stick în mână. Atât. Sincer n-am ce să comentez. Din acest motiv și stau și aștept ca mulți alții să văd ce se întâmplă. Că nu am o rezervă să comentez, dar totuși pe ceva care să aibă cât de cât substanță”, a afirmat Liviu Dragnea, la B1 Tv.

Citește și: Victor Ponta iese la ATAC: Pe Facebook nu plouă și nu sunt inundații

Liviu Dragnea s-a arătat nemulțumit că acest subiect a luat toată atenția presei și ia față la toate celelalte lucruri care se întâmplă și au legătură și cu campania electorală.

„Eu am muncit împreună cu specialiști din partid și din afară, chiar și din afara țării, la programul economic al partidului pe care l-am prezentat duminică. Am ales ziua de duminică sfătuit tot de oameni de presă. Ziua de duminică e o zi care nu are foarte multe știri, deci presa ar fi dispusă să preia. Eu spun că programul meu e bun, dar poate să fie prost programul PSD, dar măcar să îl prezinte, dar nu a avut loc, pentru că erau alte breaking news-uri de cancan” a acuzat președintele PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.