Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DRAMĂ fără margini: Zeci de copii au murit într-un accident rutier în Tanzania / VIDEO

myjourneytojesus.wordpress.com
lumanare

Cel puţin 29 de copii au murit sâmbătă într-un accident în care a fost implicat autobuzul lor şcolar în Tanzania, tragedie în care şi-au pierdut de asemenea viaţa doi profesori şi şoferul, a anunţat directorul şcolii, potrivit AFP. "Am pierdut 29 de elevi, doi membri ai personalului nostru şi şoferul", a declarat Innocent Mushi, directorul şcolii Lucky Vincent din Arusha. Doisprezece băieţi şi 17 fete au murit, a precizat el, vorbind despre o 'mare tragedie'.

Citeşte şi: DRAMĂ pentru Cristina Neagu la Budapesta: Gyor s-a calificat în finala Ligii Campionilor

Accidentul s-a produs sâmbătă dimineaţă. Autobuzul a ieşit de pe şosea şi s-a prăbuşit în râul Marera, în districtul Karatu. Elevii, aflaţi în ultimul an al primului ciclu, având vârste cuprinse între 12 şi 14 ani, erau în drum spre examene, în vederea trecerii în ciclul şcolar secundar. Alte surse spun că numărul victimelor s-ar ridica la 35.

Citeşte şi: Fanii maghiari au comis-o din nou: Banner OFENSATOR la adresa României / FOTO

Preşedintele John Magufuli a transmis condoleanţe familiilor. "Accidentul a distrus visul acestor copii care se pregăteau să servească ţara. Este o durere imensă pentru familii şi pentru întreaga naţiune", a precizat şeful statului într-un comunicat. Tanzania, a doua cea mai mare economie din estul Africii, are o reţea de şosele foarte proastă, iar autobuzele rămân principala formă de transport public între oraşe, potrivit Reuters. Peste 11.000 de persoane au murit în accidente rutiere în Tanzania între 2014 şi 2016, conform statisticilor guvernului.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.