Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Drama romantică After We Collided conduce box office-ul românesc de weekend

Action News Now
Box office

Drama romantică „După ce ne-am certat/ After We Collided” conduce box office-ul românesc de weekend. După şase luni de la închiderea cinematografelor din cauza pandemiei, weekendul trecut filmele prezentate pe marile ecrane româneşti au generat încasări totale de peste 652.970 de lei şi au fost urmărite de peste 30.800 de spectatori, potrivit cinemagia.ro, potrivit news.ro.

„After We Collided”, regizată de Roger Kumble, este bazată pe romanul omonim din 2014 şi urmăreşte viaţa amoroasă a doi tineri adulţi. În primul weekend pe marile ecrane româneşti, pelicula a generat încasări de 371.678 de lei şi a fost vizionată de 19.413 spectatori.

Filmul de acţiune „Bloodshot", regizat de Dave Wilson, cu Vin Diesel în rol principal, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc în luna martie a acestui an, când deja sălile funcţionau la jumătate din capacitate. Acum, el se regăseşte pe locul al doilea în listă, cu încasări de 107.938 de lei şi 4.441 de spectatori.

Thrillerul „Omul invizibil/ The Invisible Man", cu Elizabeth Moss în rol principal, a revenit de asemenea pe ecrane. În al optulea weekend de la debut, el a fost vizionat de 2.261 de spectatori şi a generat încasări de 47.064 de lei.

Citește și: Dorel Căprar, pretinsul 'PROPRIETAR' al posturilor publice vacante din județ, aspiră la fotoliul primăriei Arad - Lista completă a candidaților pentru arădeni

Animaţia „Tot înainte/ Onward", aventura fantastică a doi fraţi, pentru care şi-au împrumutat vocile Tom Holland şi Chris Pratt, a înregistrat, în al patrulea weekend de când a avut premiera în cinematografele din ţară, încasări de 34.195 de lei.

Un alt film de acţiune, „Băieţi răi pe viaţă/ Bad Boys for Life", cu Will Smith şi Martin Lawrence în distribuţie, a ocupat locul al cincilea, după ce, în al 12-lea weekend, a fost vizionat de 1.250 de spectatori şi a generat încasări de 25.838 de lei.

Filmul de aventuri „Sonic the Hedgehog", regizat de Jeff Fowler, cu James Marsden, Jim Carrey şi Ben Schwartz în distribuţie, a ocupat locul al şaselea, cu 1.101 spectatori şi încasări de 21.666 de lei în al şaptelea weekend de la debut.

„Dolittle”, cu Robert Downey Jr. în rol principal, care părăsise top 10 la finalul lunii februarie, s-a clasat acum pe locul al şaptelea, cu 735 de spectatori şi încasări de 17.143 de lei în al zecelea weekend în care a rulat de la premieră.

După debutul, în martie, pe poziţia a zecea, „Lassie se întoarce acasă/ Lassie come home", o ecranizare a romanului scris de Eric Knight regizată de Hanno Olderdissen, a fost vizionată de 563 de spectatori şi a generat încasări de 10.188 de lei în al patrulea weekend.

„Urma”, debutul în regie al actorului Dorian Boguţă, a fost vizionat, în al treilea weekend de prezenţă în cinematografe de 471 de spectatori şi a generat încasări de 7.792 de lei.

Comedia franceză „10 zile fără mama/ 10 jours sans maman”, cu Franck Dubosc, Aure Atika şi Alice David în distribuţie, s-a clasat pe locul al zecelea, după ce, în al zecelea weekend, a fost vizionată de 318 spectatori şi a generat încasări de 5.168 de lei.

Lista este completată de „Patrula căţeluşilor/ Paw Patrol: Ready, Race, Rescue!”, „După ce ne-am întâlnit/ After” şi „Emma.”, cu mai puţin de 200 de spectatori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.