Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Drept la replică pentru Antena3 TV

Adevărul este departe de afirmațiile vehiculate pe postul Antena 3 TV. Vă rog să publicați dreptul meu la replică:

1. Nu am făcut în viața mea vreo vacanță pe bani publici. Mai grav, ați folosit pozele dintr-o vacanță privată din altă țară și le-ați asimilat greșit vizitei mele oficiale în Rwanda la Forumul Global al Femeilor Parlamentar, unde am reprezentat România. Ca delegată a Parlamentului României am prezentat evoluțiile reale din țara noastră în reprezentarea femeilor în spațiul public. Am făcut cunoscute publicului românesc realitățile din alte țări și concluziile evenimentului la care am reprezentat România imediat după întoarcerea în țară. Nici gând de vreo vacanță de lux. Falsul este strigător la cer.

2. Nu îl cunosc pe ginerele fostului președinte și nu am nicio legătură cu el. Acest lucru l-am specificat în repetate rânduri, în celelalte drepturi la replică. În toate drepturile la replică am demontat constant acuzațiile false pe care le aduceți mie sau familiei mele, nemeritate, și care nu au niciun suport în realitate. Acuzațiile dumneavoastră nu au niciun suport real.

Înverșunarea cu care alocați atât de multe săptămâni campaniei denigratoare la adresa mea nu aduce niciun avantaj sau beneficiu telespectatorilor dumneavoastră.

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.