Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Drepturile TV pentru campionatul de fotbal din Belarus, singurul care se mai dispută, au fost achiziționate de zece țări

Operation World
Belarus

Drepturile TV pentru transmiterea meciurilor din prima ligă din Belarus au fost deja achiziţionate în 10 ţări, printre care Rusia, Israel şi India, scrie The Guardian. Oficialii din Belarus au recunoscut că este o situaţie fără precedent.

Campionatul de fotbal din Belarus este singurul din Europa care se dispută în timpul pandemiei de coronavirus, iar acest lucru aduce venituri importante Federaţiei de la Minsk, potrivit Mediafax.ro.

Citește și: Vasile Astărăstoae, fost președinte al Colegiului Medicilor: Nimeni nu știe cu adevărat mortalitatea. OMS a acționat iresponsabil, urmat orbește de guverne

În Belarus, restaurentele continuă să funcţioneze normal, la fel ca activităţile sportive. Campionatul de fotbal din Belarus este singurul din Europa care continuă să se dispute, chiar şi cu suporteri în tribune.

Preşedintele Aleksandr Lukaşenko a afirmat recent că pandemia de coronavirus este „o psihoză” şi nu ar trebui să existe panică, iar închiderea graniţelor este un „lucru stupid”, deoarece „panica ne poate afecta mai mult decât virusul în sine”. El i-a încurajat pe cetăţeni să îşi desfăşoare la fel ca până acum activităţile obişnuite.

În Belarus au fost confirmate doar 94 de cazuri de infectare cu COVID-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.