Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După ce a UMILIT-O pe Simona Halep pe teren, Darren Cahill riscă să fie DEMIS: 'Discursul lui a fost șocant și umilitor pentru Simona'

www.sport.ro
Simona Halep Darren Cahill

Fosta jucătoare britanică de tenis, Jo Durie, a spus despre discursul ținut de Darren Cahill la adresa Simonei Halep, în timpul meciului cu Karolina Pliskova de la Turneul Campioanelor, scor 0-6, 6-2, 4-6, că a fost mult prea dur.

După un început bun al celui de-al treilea set al partidei, Simona Halep a avut parte de cinci game-uri consecutive pierdute, ceea ce nu l-a făcut fericit pe antrenorul australian Darren Cahill. Rămâne de văzut dacă Simona Halep va trece peste această umilință din partea antrenorului sau îl va demite.

Citește și: Blocaj total în cazul Caracal! Zidul de netrecut de care s-a lovit FBI

”În ultimele trei game-uri ai fost o ruşine absolută pe teren. Acordă-ţi o şansă şi revino-ţi. Asta depinde de tine. Revizuieşte-ţi atitudinea şi o să câştigi meciul. Am încredere totală. Cum o să te defineşti ca atlet şi ca un competitor. Nici nu este vorba de rezultat acum”, i-a spus Cahill lui Halep.

”A fost șocant și umilitor pentru Simona. Sunt momente când trebuie să te enervezi, dar cred ca a fost prea mult.”, a spus Jo Durie despre cuvintele lui Darren Cahill, la BT Sport.

Citește și: E oficial! Vor fi dați afară pe capete! Anunțul care îi îngrozește pe bugetari

Și Nigel Sears a comentat și el acest aspect: ”Darren a avut dreptate în ce a transmis, dar a fost prea puternic în felul în care a ales să o facă și cuvintele alese”.

În urma partidei, Halep a ratat calificarea în semifinale, cele două calificate din Grupa Mov fiind Elina Svitolina şi Karolina Pliskova.

Citește și: Bombă în televiziune! Radu Banciu pregătește o emisiune-maraton! Va fi 8 ore pe ‘sticlă’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.