Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După doar trei săptămâni de la nuntă, Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au separat

latimes.com
ben affleck jennifer lopez

Cel mai mediatizat cuplu din lume în acest moment a anunțat că se desparte. Din nou. Este vorba despre cunoscuta câtăreață Jennifer Lopez și actorul Ben Affleck. Cei doi au ales să meargă pe drumuri separate la nici o luna după ce și-au unit destinele.

Au trecut doar trei săptămâni de când Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit, iar acum cei doi au anunțat că se despart, potrivit b1tv.ro.

Cântăreața și actorul american au declarat că au ales să facă acest lucru pentru a-și salva relația. Timpul petrecut separat le va face dragostea mult mai puternică, dezvăluie site-ul Hollywood Life. Mai mult decât atât, cei doi sunt de părere că distanța le va face bine în acest moment.

Chiar dacă Lopez si Affleck locuiesc separat, aceștia continuă să vorbească fie la telefon, fie prin mesaje, spun publicațiile americane.

Lopez și Affleck au mai format un cuplu și în 2002

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au logodit în primăvara acestui an și s-au căsătorit în Las Vegas. Luna de miere a avut loc la Paris, alături de familie.

Nu este pentru prima dată când cei doi se despart. Cântăreața, în vârstă de 53 de ani, și actorul (49 de ani) au mai format un cuplu în 2002, dar s-au separat un an mai târziu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.