Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După o lungă perioadă de tăcere, Traian Băsescu are o reacție VIOLENTĂ: 'Am construit un stat pe care nu v-aţi mai putut URINA'

romaniatv.net
traian basescu nervos

Traian Băsescu i-a răspuns dur lui Călin Popescu Tăriceanu, după ce șeful Senatului i-a transmis lui Klaus Iohannis că se folosește de tacticile fostul președinte. "El face aceeași greșeală pe care a făcut-o predecesorul său, Traian Băsescu, de a folosi aceste forțe represive ale statului pentru a tranșa lupta politică, de a-și elimina adversarii și o face amplu și grosolan. A preluat aceleași metehne de la Băsescu, mai puțin calitățile lui.”, a declarat Tăriceanu.

"Dragă Căline, eu îmi asum bunele şi relele mandatelor mele!

Citește și: Liviu Dragnea primește laudele supreme: Comunitatea Internațională a Evreilor se declară mândră că șeful PSD a cerut mutarea ambasadei României în Ierusalim

Domnul Călin Anton Constantin Popescu Tăriceanu atacă, nici mai mult, nici mai puţin, folosirea instituţiilor statului în lupta politică în timpul mandatului meu. Greşit! Eu nu am folosit niciodată instituţiile statului în lupta politică.

Nu susţin că am reuşit să construiesc un stat perfect, dar, cu certitudine, am construit un stat pe care nu v-aţi mai putut urina.

Aşa cum am spus încă înainte de terminarea mandatului, mai trebuie făcute multe pentru ca statul să fie perfect. Continuaţi voi, cei care astăzi sunteţi la putere, să-l perfecţionaţi (sau ai fost cumva şi tu Prim Ministru cam 4 ani în timpul mandatelor mele?) şi trageţi la răspundere pe cei care, eventual, au făcut abuzuri în timpul mandatului meu.

Citește și: Reacția lui Liviu Dragnea după ce Paul Stănescu a cedat la insistențele DNA: 'Fiecare face ce vrea' / VIDEO

Şi încă ceva, ÎMI ASUM BUNELE ŞI RELELE MANDATELOR MELE.

Dar, aveţi grijă, nu distrugeţi ce s-a construit, ci faceţi lucrurile mai bine.", a scris Traian Băsescu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.