Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DVR

stiripesurse.ro
DVR

Sunteti confuz deoarece exista numeroase tipuri de DVR sau inregistratoare video digitale pe piata CCTV? Descrierile realizate de diferite site-uri pot parea mai degraba complicate, cu o multime de abrevieri si termeni neexplicati, dintre care unii pot fi incorecti sau inselatori. Nu doriti sa cumparati un lucru gresit, deoarece un DVR este inima oricarui sistem CCTV si este important sa va asigurati ca va efectua cele promise fara probleme.

Asadar, DVR reprezinta acronim pentru digital video recorder sau inregistrator video digital. Un DVR este, in principiu, un VCR care utilizeaza un hard disk in loc de casete video. Acesta inregistreaza in timp real, stocheaza si reda imagini pe ce le putem vedea ulterior. Imaginile sunt obtinute de la camerele digitale sau analogice pe care le-ati plasat in interiorul sau in jurul proprietatii dumneavoastra si le inregistrati intr-un format digital pe un hard disk. In comparatie cu dispozitivele utilizate in mod conventional, cum ar fi casetele pentru inregistrare video si inregistratoarele video, un DVR converteste fluxul video si il stocheaza pe un hard disk. Inregistrarea depinde de numerosi factori, inclusiv de spatiul disponibil pe hard disk, numarul de camere din sistem si cadrele pe secunda. Pentru a vizualiza local inregistrarile salvate pe memoria din DVR, puteti utiliza un televizor sau un monitor sau de pe smartphone prin intermediul aplicatiei.

content-image

Exista mai multe tipuri de inregistratoare despre care dorim sa va vorbim pe scurt.

Un DVR Analog  inregistreaza in timp real la rezolutie de 960H. Suporta doar camere de supraveghere analog care se pot conecta direct doar prin cablu coaxial sau FTP / UTP.

Un DVR HD-CVI inregistreaza la inalta rezolutie de 1080P sau Full HD. Desi nu este necesar, se poate folosi cablu coaxial, FTP / UTP si videobalun. Accepta camere interior sau exterior HD-CVI si camere IP, insa doar pe anumite canale, in configuratii presetate.

DVR AHD (sau hibrid) inregistreaza date atat de la camere de supraveghere AHD cat si de la camerele clasice. La fel ca mai sus si aceasta unitate poate fi luata in considerare pentru actualizarea treptata a sistemului dumneavostra de monitorizare.

Partea interesanta este ca exista unitati de inregistrare DVR standalone evoluate care combina toate aceste tehnologii intr-un singur echipament. Cu alte cuvinte acelasi DVR suporta camere analog, AHD si IP sau camere AHD, CVI si IP.

In functie de numarul de camere suportate, exista DVR de 4 canale, 8 canale, 16 canale, 32 canale, chiar si 64 de canale. Pentru cei atehnici, un canal reprezinta o mufa care permite conectarea camerei de supraveghere. Pentru ca totul sa fie clarificat, un DVR de 4 canale permite conectarea a maximum 4 camere. In cazul unui sistem mai complex, exista intrari pentru senzorii de alarma.

content-image

Inainte de a achizitiona un DVR luati in calcul rezolutia, care poate varia intre 1 si 8MP, numarul de cadre pe secunda care este recomandat sa fie de 25fps, compresia video, perioada de stocare si detectia la miscare, dar si tipurile de porturi acceptate.

Deoarece un DVR reprezinta inima unui sistem de supraveghere este necesar sa ii acordam la fel de multa importanta precum camerelor. Cele mai multe informatii si descrieri in detaliu le gasiti accesand 1CCTV. Magazinul online 1CCTV cuprinde un portofoliu variat de DVR-uri de ultima generatie ale caror functii iti vor satisface toate cerintele.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.