Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'E greu' să te aperi 90 de minute în faţa lui Mbappe, a spus Edin Terzic, antrenorul Borussiei Dortmund

indianexpress.com
kylian mbappe

"Este întotdeauna greu" să te aperi timp 90 de minute în faţa lui Kylian Mbappe, a afirmat Edin Terzic, antrenorul echipei germane de fotbal Borussia Dortmund, care va juca miercuri cu Paris Saint-Germain în ultima etapă a fazei grupelor Ligii Campionilor, relatează AFP.

Mbappe este "un jucător de clasă mondială care evoluează pe acest post", pe flancul stâng al atacului parizian, a declarat marţi Terzic într-o conferinţă de presă, cu o zi înaintea meciului de pe Westfalenstadion, potrivit Agerpres.

"Problema nu e să ştii cine se va apăra individual în faţa lui, ci cum ne vom apăra în echipă. Va trebui să reducem spaţiile, să ne susţinem reciproc. Nu contează cine se apără în situaţii de unu contra unu, întotdeauna va fi greu să te aperi timp de 90 de minute în faţa lui Kylian Mbappe", a spus tehnicianul.

Borussia Dortmund s-a calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor şi are nevoie de un egal pentru a-şi asigura primul loc în grupă. Ca să fie sigură de calificare, PSG are nevoie de victorie pentru a nu depinde de rezultatul dintre Newcastle United şi AC Milan.

PSG va fi eliminată din Liga Campionilor dacă va fi învinsă miercuri, iar întâlnirea de la Newcastle nu se va încheia la egalitate. Se pune întrebarea dacă echipa germană îşi va dori o revanşă după ce s-a înclinat în faţa lui PSG în optimile de finală ale Ligii Campionilor în 2020.

"Revanşă nu e un cuvânt potrivit când vorbim de sport. Nu asta ne motivează, ci plăcerea de a câştiga meciuri. Jucăm mâine în faţa a 81.000 de spectatori în faţa Parisului, este o motivaţie suficientă pentru a da totul şi a ieşi învingători din acest meci", a spus Terzic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.