Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Val de demisii. România TV pierde încă două vedete

romania tv

România TV se confruntă în prezent cu un val de demisii. Iulia Nagy, care prezenta știrile dimineții la România TV, alături de Florin Badea, a demisionat de la televiziunea de știri fondată de Sebastian Ghiță.

Potrivit Paginademedia.ro ea trece în radio, ca reporter al știrilor Europa FM.

Iulia Nagy a lucrat la România TV încă de la începuturile postului, din 2011. Anterior, ea a fost reporter la Realitatea TV.

Recent și Florin Badea, co-prezentator la tronsonul matinal de la România TV, a părăsit televiziunea de știri. El a trecut la B1 TV, unde va prezenta tot pe tronsonul de dimineață, de săptămâna viitoare.

Şi prezentatoarea de ştiri Geanina Lungu şi-a anunţat chiar în această dimineaţă plecarea de la România TV într-un mesaj pe pagina ei de Facebook.

"Sunt momente în viață când trebuie să alegi ce să faci mai departe. Într-un astfel de moment mă aflu eu acum.. după 6 ani de România TV a venit momentul să închid un capitol frumos din viața mea. A fost o perioadă minunată în care am trăit experiențe și bune și rele, însă toate au avut rostul lor, m-au ajutat să devin omul care sunt astăzi. Nu pot să plec fără să mulțumesc unor oameni care au avut încredere în mine și care mi-au oferit oportunitatea de a mă dezvolta și de a învața lucruri noi. Sunt onorată pentru că am lucrat cu oameni buni, oameni cu care am împărtășit toate trăirile mele. Indiferent de ceea ce îmi rezervă viața pe viitor, eu sunt pregătită, poate mai mult ca niciodată, sa scriu un nou capitol. Mulțumesc Romania TV, celor care au fost alături de mine pe tot acest parcurs și dvs. telespectatorilor care m-ați încurajat întodeauna!", a scris vedeta.

Numeroasele plecări de la România TV vin în contextul în care la televiziunea de știri au apărut probleme cu plata salariilor.

După acest anunț și Corina Drăgotescu a anunțat că încheie colaborarea cu România TV.

 

Citeşte şi: ALERTĂ: COD ROŞU de caniculă în jumătate din ţară. Temperaturi de PESTE 40 de grade - HARTĂ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.