Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Echipa României, afectată de absența lui Ianis Hagi. Selecționerul Edi Iordănescu: 'Cu siguranţă absenţa lui ne va afecta'

www.agerpres.ro
Edi Iordănescu

Noul selecţioner Edward Iordănescu a declarat, marţi, în conferinţa de presă în care a fost prezentat oficial, că Ianis Hagi, care nu va mai juca până la sfârşitul sezonului din cauza unei accidentări, reprezintă o pierdere importantă pentru echipa naţională a României.

"Sunt la curent cu această veste proastă atât pentru el, cât şi pentru noi toţi. Vreau să vorbesc cu Ianis în cât mai scurt timp. El reprezintă o pierdere importantă, pentru că este un jucător cu foarte mult potenţial, un jucător care a început să devină o certitudine pentru echipa naţională. El traversa o perioadă foarte bună în tricoul României şi cu siguranţă absenţa lui ne va afecta. Dar trebuie să îi fim alături. E important să fie susţinut şi apoi să avem răbdarea cu el pentru a-l recâştiga. Din păcate în fotbal sunt şi astfel de lucruri pe care nu le poţi controla, în cazul lui foarte mult ghinion", a afirmat selecţionerul, informează Agerpres.

Fotbalistul român Ianis Hagi nu va mai juca în acest sezon după ce s-a accidentat la genunchi într-un meci disputat, vineri, de echipa sa, Glasgow Rangers.

Ianis Hagi s-a accidentat în partida cu Stirling Albion din turul 4 al Cupei Scoţiei. Mijlocaşul a părăsit terenul şchiopătând, fiind înlocuit de debutantul Alex Lowry.

Vezi și: Mesajul lui Ianis Hagi după operaţie: 'Ştiu că mă vor aştepta şi momente grele, dar văd asta ca pe o oportunitate de a mă descoperi şi dezvolta'

Antrenorul lui Rangers, Giovanni van Bronckhorst, a dezvăluit că Hagi a fost operat luni şi va lipsi mult timp de pe gazon. "Din păcate, Hagi ne va lipsi în acest sezon. Am vorbit ieri cu el, are o atitudine pozitivă şi se concentrează asupra recuperării sale", a spus van Bronckhorst.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.