Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ed Sheeran merge incognito la concerte, îmbrăcat în Spider-Man

UTV
Ed Sheeran

Artistul britanic Ed Sheeran merge incognito la concerte, îmbrăcat în Spider-Man, iar, odată, și-a abordat doi fani, care nu l-au recunoscut și i-au cerut să îi lase în pace, potrivit Smart Radio, scrie Mediafax. Ed Sheeran alege să se deghizeze astfel pentru a se putea bucura de muzică, fără să fie asaltat de fani. Informația a fost făcută publică de rapperul britanic Aitch - care interpretează, alături de Stormzy și Jaykae, remixul piesei "Take Me Back To London" -, într-un interviu pentru postul de radio Beats 1.

Acesta a mai spus că Sheeran i-a povestit că, odată, deghizat în Spider-Man, a abordat doi fani care purtau tricouri imprimate cu numele lui, iar aceștia nu l-au crezut și i-au spus să îi lase în pace, informează insider.com.

Recent, Ed Sheeran a anunțat că va face o pauză de un an și jumătate în carieră.

Cântărețul în vârstă de 28 de ani, care și-a lansat recent un nou album, "No.6 Collaborations Project", deține patru premii Grammy. El este considerat un fenomen al genului folk-pop și a fost cel mai bine vândut artist al anului 2017, potrivit International Federation of the Phonographic Industry, organizația care reprezintă interesele industriei de înregistrări muzicale la nivel global. Albumul lui Sheeran "Divide", al treilea din cariera sa, a fost cel mai bine vândut material discografic în 2017, iar "Shape of You" a fost single-ul care a înregistrat cele mai mari vânzări, potrivit organizaţiei.

Citește și: SURSE - România va primi Transporturile în noua echipă de comisari europeni .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.