Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eden Hazard va purta tricoul cu numărul 16 la Real Madrid

Goal.com
Eden Hazard

Eden Hazard va purta tricoul cu numărul 16 la Real Madrid, anunţă Marca. Belgianul a fost adus cu mare fast, i se pregătea un număr la alegere, dintre 7 şi 10, dar se pare că în cele din urmă se vede nevoit să îl preia pe primul rămas liber potrivit mediafax

În prezent, 7-le este la Mariano Diaz, iar 10-le la Luka Modric. ”Real Madrid lucează la prezentarea oficială a lui Hazard, de pe Bernabeu. Singurul tricou liber este cel cu numărul 16, care nu a fost purtat de un jucător faimos de-a lungul istoriei. Clubul nu intenţionează să ia numărul vreunui fotbalist”, anunţă Marca.

Hazard (28 de ani) a fost anunţat oficial la Real, săptămâna trecută. Belgianul a semnat până în 2024 şi va fi prezentat oficial pe 13 iunie. "Real Madrid şi Chelsea au ajuns la un acord pentru transferul lui Eden Hazard! Contractul său e valabil până pe data de 30 iunie 2024. Hazard va fi prezentat ca noul fotbalist de la Real Madrid pe 13 iunie, pe stadionul Santiago Bernabeu", se arată în comunicatul oficial al celor de la Real Madrid. Fosta campioană a Europei a plătit 100 de milioane de euro în schimbul serviciilor starului belgian.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.