Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ședință fierbinte de coaliție: Miniștrii Guvernului Ciucă dau raportul pe rând (surse)

Inquam Photos / Octav Ganea
Iohannis lideri Coaliție

Luni, 21 martie, va avea loc o nouă ședință a Coaliției PSD-PNL-UDMR. Potrivit unor surse politice, liderii coaliției miniștrii Guvernului Ciucă trebuie să dea explicații, după patru luni de mandat.

Astfel, miniștrii vor fi chemați în fața liderilor coaliției, pe rând. Fiecare ministru trebuie să prezinte un raport cu privire la propria activitate și să răspundă eventualelor întrebări. Ședința se anunță una maraton, având în vedere că fiecare ministru va avea alocat un interval de 30 de minute, mai precizează sursele politice.

Zilele trecute au apărut informații că preşedintele Partidului Naţional Liberal, Florin Cîţu, se gândeşte la o discuţie serioasă despre o remaniere guvernamentală, în perioada următoare. Este vorba însă de unii miniștri liberali care ar putea fi vizați de demersul lui Cîțu.

Nemulțumiri și reproșuri în coaliției au mai existat în aceste patru luni, vizați fiind ministrul energiei, Virgil Popescu, pe fondul crizei energetice, dar și ministrul muncii, Marius Budăi, în contextul discuțiilor despre o eventuală renegociere a PNRR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.