Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eduard Novak: Performanţa lui Popovici este ieşită din comun, având în vedere cu ce sportivi concurăm. Trebuie să privim cu seriozitate sportul românesc

David Popovici

Ministrul Sportului, Eduard Novak, a declarat, miercuri dimineaţă, că David Popovici a reuşit o performanţă ieşită din comun şi a subliniat că sportul românesc trebuie privit cu seriozitate, potrivit news.ro.

"Este o performanţă ieşită din comun, având în vedere cu ce sportivi concurăm. Trebuie să privim cu seriozitate sportul românesc. Având în vedere comparaţia cu celelalte ţări, România cheltuie mult pe cap de sportiv, dar avem probleme în zona rurală. Trebuie să vedem cum rezolvăm acest lucru. Probabil, din 2000 încoace, a fost lipsa unei strategii în sport, vrem să corectăm aceste cauze, să avem o strategie unitară. Statul cheltuie pe sport, dar pe infrastructura sportivă, vrem să schimbăm paradigma", a spus ministrul la Digi24.

David Popovici, campion mondial la 200 metri liber, va evolua în această seară, la 100 metri liber, proba "regină" a nataţiei, unde s-a calificat cu cel mai bun timp.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.