DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Șef din Ministerul Mediului, declarat INCOMPATIBIL de ANI: A fost, simultan, funcționar public și membru în consiliul de administrație al unei firme

lupa integritate

Agenţia Naţională de Integritate a stabilit că Anabell Olimpia Măntoiu, fost funcţionar în Primăria Ploieşti, în prezent şef serviciu în cadrul Ministerului Mediului, s-a aflat în stare de incompatibilitate, potrivit Agerpres.


Potrivit unui comunicat al ANI, transmis joi AGERPRES, Anabell Olimpia Măntoiu s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 31 mai 2017 - 2 aprilie 2018, când a deţinut simultan calitatea de funcţionar public în Primăria Ploieşti şi pe cea de membru în consiliul de administraţie al SC Servicii de Gospodărie Urbană Ploieşti SRL, încălcând dispoziţiile art. 94, alin. 2, lit. c) din Legea nr. 161/2003.

Citeste si VIDEO Atac ARMAT într-un bar din California: Atacatorul este în libertate. Autoritățile sunt în alertă

Alţi patru funcţionari publici au fost declaraţi de ANI în stare de incompatibilitate.

Marilena Onescu, funcţionar public în cadrul Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Bucureşti - Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Ilfov, s-a aflat în incompatibilitate în perioada 24 iulie 2013 - 23 ianuarie 2014, deoarece a deţinut simultan funcţia de consilier superior la Biroul Tarif Vamal - Direcţia Autorizări şi Tarif Vamal din cadrul Autorităţii Naţionale a Vămilor şi funcţia de referent de specialitate în cadrul Societăţii Comerciale pentru Servicii de Mentenanţă a Reţelei Electrice de Transport "SMART" SA.

Dorina Sofian, funcţionar în Primăria comunei Cristeşti, judeţul Iaşi, s-a aflat în incompatibilitate în perioada 19 iulie 2012 - 18 iunie 2018, întrucât a deţinut simultan funcţia de şef Birou Financiar - Contabilitate şi calitatea de membru în Consiliul de Administraţie al Regiei Autonome de Gospodărie Comunală şi Locativă Paşcani, respectiv funcţia de cenzor la SC Prest Serv Apa SA Paşcani şi SC CLP Eco-Salubritate SA.

Vasile Lungu, funcţionar în Primăria comunei Bîrseşti, judeţul Vrancea, a fost declarat de ANI în incompatibilitate, deoarece deţine simultan, începând cu 13 februarie 2014, calităţile de contabil în cadrul Primăriei şi angajat cu contract individual de muncă (administrator financiar - contabil şef) în cadrul Şcolii gimnaziale "Ştefan cel Mare".

Radu Sebastian Gavriluţ, funcţionar în Primăria comunei Bîrgăuani, judeţul Neamţ, s-a aflat în incompatibilitate în perioada 15 aprilie - 9 iulie 2014, întrucât a deţinut şi exercitat simultan funcţia de şef serviciu Contabilitate în aparatul de specialitate al primarului şi funcţia de contabil în cadrul Şcolii gimnaziale Bîrgăuani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

CITESTE SI

EXQUIS.RO

REVISTABLOGURILOR.RO

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.