Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Efectele operației la nas: Simona Halep ar putea rata Turneul Campioanelor

WTA
Simona Halep

Simona Halep riscă să-și compromită șansele de calificare la Turneul Campioanelor organizat la finalul lunii octombrie și în prima săptămână din noiembrie la Fort Worh, în Texas, potrivit Prosport.

Decizia de a se opera certifică ambiția Simonei de a pregăti marea provocare: cucerirea titlului la „Australian Open”, la Melbourne ea având șansa de a rescrie istoria ca prima româncă învingătoare la Marele Șlem de la Antipozi.

Halep a hotărât să facă rinoplastie avându-l ca exemplu pe Novak Djokovic: înainte de operația nasului (deviație de sept nara stângă) făcută în 2005 la Milano, sârbul avea grave probleme respiratorii din cauza cărora, de multe ori, leșina pe teren.

Chiar dacă riscă să rateze calificarea la Mastersul feminin din Statele Unite și posibilul bonus de minimum 500.000 de dolari (oferit de WTA jucătoarelor din Top 5 mondial la final de sezon), Halep nu a avut de ales: chirurgul Daniel Popescu a avertizat-o că riscul infecțiilor respiratorii este mai crescut iarna chiar dacă antibioticele care se administrează în timpul operației protejează împotriva unor complicații.

Expunerea la temperaturi foarte scazute, imediat dupa operație (dacă Simona ar fi ales să se opreze după terminarea sezonului, mijlocul lunii noiembrie 2022), ar fi indus o doză de pericol întrucât mucoasa nazală este sensibilă iarna.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.