Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful autoproclamatei Republici Populare Donețk prezintă bilanțul de la Azovstal: Câți luptători mai sunt blocați în uzină

Regimentul Azov, TELEGRAM
soldați, azovstal

Agenția de știri rusă Tass îl citează pe Denis Pușilin, șeful autoproclamatei Republici Populare Donețk din estul Ucrainei, care a declarat că mai mult de jumătate dintre luptătorii ucraineni care se aflau în interiorul uzinei siderurgice Azovstal din Mariupol au părăsit acum uzina.

„Nu toată lumea a plecat încă, [procesul] este în desfășurare. Mai mult de jumătate au plecat deja cu siguranță, au depus deja armele și au plecat cu steagul alb”, a declarat el joi la postul de televiziune Soloviev Live TV .

El a adăugat că celor care au nevoie li se oferă asistență medicală.

Relatările sunt neclare în ceea ce privește numărul exact și nu au fost verificate în mod independent. A existat o confuzie cu privire la numărul exact de luptători care au fost asediați în uzină.

Ieri, Rusia a afirmat că 959 de militari ucraineni s-au predat, dintre care 51 au fost duși la spital. Restul au fost trimiși într-o fostă colonie de prizonieri din orașul Olenivka, într-o zonă controlată de Rusia din regiunea Donețk.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.