Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful Poliției Române, măsuri radicale în urma unor percheziții: 'Verificările au evidențiat o superficialitate'

Inquam Photos/Octav Ganea
Catalin Ionita seful Politiei Romane la bilantul Ministerului Public

Şeful Poliţiei Române Cătălin Ioniţă a anunţat luni că a dispus declanşarea cercetării prealabile faţă de un şef de serviciu din cadrul Direcţiei de Operaţiuni Speciale şi faţă de doi poliţişti din cadrul structurii de investigaţii criminale din Prahova, în urma verificărilor făcute în cazul percheziţiilor realizate de poliţişti la o adresă greşită din Bucureşti, în luna februarie.

„Verificările au evidenţiat o superficialitate în activitatea de documentare şi de verificare a informaţiilor obţinute înainte de declanşarea misiunii. Responsabilitatea pentru neajunsurile constate revine atât poliţiştilor din cadrul structurii de investigaţii criminale din judeţul Prahova, care au pus în apliare mandatul de percheziţie la acea adresă, cât şi poliţiştilor din cadrul Direcţiei Operaţiuni Speciale, care nu au acordat sprijinul necesar localizării cu precizie a persoanelor căutate. Am dispus declanşarea cercetării prealabile faţă de şeful serviciului din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române – Direcţia Operaţiuni Speciale, care avea printre atribuţii oferirea suportului tehnic necesar desfăşurării misiunii şi faţă de doi poliţişti din cadrul serviciului de investigaţii criminale din Prahova”, a declarat luni Cătălin Ioniţă, potrivit news.ro.

Dăncilă BATE ÎN RETRAGERE, după ce a anunţat că vrea să-l cunune pe Dragnea: ’A fost o ipoteză...’

El a adăugat că Poliţia Română urmează să acopere toate pagubele materiale cauzate profesorului de istorie Cornel Riegler din Bucureşti, peste care poliţiştii au intrat în apartament în luna februarie, în căutarea unei femei acuzate de mai multe fapte de înşelăciune, i-au spart uşa şi au trântit pe jos părinţii şi pe iubita acestuia.

„Am luat legătura cu profesorul şi l-am asigurat că în cel mai scurt timp vom acoperi pagubele materiale”, a precizat Ioniţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.