Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful spionilor ruși, despre contactele serviciilor speciale rusești și occidentale: Contactele se mențin, însă amploarea cooperării s-a redus

SVR
Serghei Narîşkin

Contactele dintre serviciile speciale rusești și cele occidentale în ceea ce privește lupta împotriva terorismului internațional se mențin, a declarat jurnaliștilor directorul Serviciului de informații externe al Federației Ruse, Serghei Narîșkin.

"În anii precedenți, cooperarea cu serviciile occidentale în ceea ce privește combaterea terorismului internațional a fost vizibilă. Contactele se mențin, însă amploarea cooperării s-a redus, desigur, semnificativ", a constatat Narîșkin. Acest lucru se produce, după cum a declarat el, pentru că țările membre NATO "desfășoară o agresiune împotriva Rusiei".

"Folosesc pentru aceasta Ucraina, în mare măsură forța vie a Ucrainei, iar regimul de la Kiev folosește cu adevărat metode teroriste împotriva Rusiei, împotriva întregii lumi ruse. Acest lucru se manifestă și în actele teroriste împotriva a o serie întreagă de jurnaliști, scriitori și lideri ai opiniei publice", a remarcat Narîșkin. În asemenea condiții, a continuat el, este deja greu să se mențină nivelul anterior de colaborare cu serviciile speciale occidentale. "Dar după cum vedeți, acest lucru are loc nu din vina noastră, ci din vina țărilor occidentale", a subliniat Narîșkin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.