Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful SRI, pus la zid de Traian Băsescu. Confirmare pentru Elena Udrea

basescu-sri

Fostul președinte Traian Băsescu susține că știa despre jocurile pe care prim-adjunctului SRI, Florian Coldea, le făcea pe scena politică. Băsescu a explicat că a primit informații în acest sens, dar el nu putea să facă nimic, pentru că Coldea nu-i era subordonat direct, așa cum era George Maior.

”Știam despre Coldea, am primit informații, dar acesta putea fi controlat doar de Parlament”, a explicat Traian Băsescu.

Traian Băsescu a confirmat faptul că Elena Udrea îi era o sursă alternativă de informații.

 

”Presedintele este conectat si la alte surse de informatii  de exemplu sinteza de presa cand i se subliniaza elementele considerate prioritati.
O alta sursa extrem de importanta este departamentul de relatii cu publicul. Periodic se face o sinteza a lor si constati reclamatii privind modul de desfasurare a modului de restituire.
Nu este Elena Udrea singura de la care am preluat semnale. Informarea presedinteui este larga. Intrebarea este daca ramane captiv informatiilor de la servicii sau ia semnale si din alte surse pentru a le distribui mai departe. Presedintele a trimis mii de sesizari de pe urma relatiilor cu publicul. Printre cei care mi-au sesizat probleme la ANRP a fost si Elena Udrea.
Nu pot sa ii spun omului care reclama la mine – du-te la Parchet. Rezultatul a fost ca al 6 luni sa se puna sub acuzare un vicepresedinte ANRP.

Presedintele este conectat si la alte surse de informatii  de exemplu sinteza de presa cand i se subliniaza elementele considerate prioritati.O alta sursa extrem de importanta este departamentul de relatii cu publicul. Periodic se face o sinteza a lor si constati reclamatii privind modul de desfasurare a modului de restituire.Nu este Elena Udrea singura de la care am preluat semnale. Informarea presedinteui este larga. Intrebarea este daca ramane captiv informatiilor de la servicii sau ia semnale si din alte surse pentru a le distribui mai departe. Presedintele a trimis mii de sesizari de pe urma relatiilor cu publicul. Printre cei care mi-au sesizat probleme la ANRP a fost si Elena Udrea. Nu pot sa ii spun omului care reclama la mine – du-te la Parchet. Rezultatul a fost ca al 6 luni sa se puna sub acuzare un vicepresedinte ANRP”, a mai spus Traian Băsescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.