Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

El e omul care i-a luat locul lui Verestoy Attila: Are 36 de ani și e fiu de fost deputat / FOTO

www.mazsol.com
verestoy attila

Senatorul Verestoy Attila, care a decedat la sfârşitul lunii ianuarie, va fi înlocuit în Senat de Antal Istvan Lorant, un tânăr de 36 de ani din Odorheiu Secuiesc, care este membru UDMR de 18 ani şi care a îndeplinit mai multe funcţii în cadrul Uniunii.

Antal Istvan Lorant a ocupat poziţia a treia pe lista UDMR pentru Senat în Harghita la alegerile parlamentare din 2016, iar după decesul senatorului Verestoy Attila va prelua postul rămas vacant.

Citește și: RUŞINOS! Unde a dus revoluţia fiscală: Oamenii trebuie să vină cu bani de-acasă

"Am analizat atent şi am decis să accept preluarea funcţiei de senator. În următoarea perioadă voi rezolva unele chestiuni administrative, apoi îmi voi face publice obiectivele şi priorităţile în noua poziţie, cea de senator", a declarat, pentru AGERPRES, Antal Istvan Lorant.

Antal Istvan Lorant este fiul fostului deputat UDMR, Antal Isvtan, care a fost prezent mai multe mandate în Parlamentul României.

Citește și: Haos în primăriile din România în urma noilor măsuri fiscale: Ce sumă uriașă a pierdut Primăria Capitalei

Noul senator este membru UDMR din anul 2000 şi a ocupat mai multe funcţii în cadrul organizaţiei din Odorheiu Secuiesc, iar în perioada 2015-2017 a fost preşedinte al Conferinţei Tineretului Maghiar din România, organizaţia de tineret a UDMR.

Antal Istvan Lorant a terminat Academia de Muzică "Gheorghe Dima" din Cluj Napoca, fără să fi obţinut licenţa, fiind însă licenţiat în economia comerţului, turismului şi serviciilor, la Facultatea de Ştiinţe Economice a Universităţii Creştine "Dimitrie Cantemir" din Cluj Napoca.

Citește și: Legea a fost adoptată! Ce trebuie să știe toți șoferii

A condus sau a fondat mai multe firme private, a fost vicepreşedinte al Asociaţiei Micro-întreprinzătorilor din Odorheiu Secuiesc dar şi al altor organizaţii, ocupându-se, printre altele, de managementul programelor de dezvoltare regională, consultanţa în fonduri nerambursabile, finanţări şi investiţii sau dezvoltarea unor proiecte din surse de energie regenerabilă.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.