Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea, din nou la audieri în faţa procurorilor DNA

Inquam Photos / Octav Ganea
elena udrea

Fostul ministru Elena Udrea nu scapă de DNA! Fostul politician a sosit în urmă cu puţin timp la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie după ce a fost citată de procurori.

Citeşte şi: Analiştii lansează un scenariu BOMBĂ după creşterile HALUCINANTE ale Robor. La cât ar putea ajunge cursul euro-leu

Potrivit primelor informaţii, Udrea urmează să dea o declaraţie de martor într-un dosar mai vechi, instrumentat de procurorul Mihaiela Iorga Moraru.

Un dosar despre care, de altfel, procurorul a susţinut că a fost impus de şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi. Iorga Moraru spunea recent că şefa DNA a făcut presiuni pentru reţinerea Elenei Udrea, ”chiar şi pentru o noapte”, deşi nu exista aviz pentru arestare din partea Parlamentului .

"Nu mi-a spus în mod direct, pentru că nu procedează niciodată în mod direct. Sună, întrebă sau efectiv intervenea printr-un procuror şef adjunct care era coordonatorul secţiei a doua. Mi-a spus ca opinia conducerii este ca ar trebui reţinută pentru că există aviz de reţinere. A fost mesajul doamnei procuror şef . Chiar şi pentru pentru o noapte. Ceea ce mi s-a părut bizar. Şi este motivul pentru care în noaptea aia mi-am inchis telefonul", povestea procurorul Mihaiela Moraru Iorga.

Citeşte şi: Radu Tudor, critici DURE la vizita Patriarhului Chiril I al Moscovei: 'Cum să chemi la comemorarea victimelor pe reprezentantul călăilor?!' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.