Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emil Boc a trecut la munca de jos: imagini inedite cu primarul Clujului/ FOTO

Inquam Photos / Octav Ganea
emil boc

Primarul Clujului, Emil Boc, s-a arătat foarte nemulțumit de prestația firmelor de deszăpezire, care au acționat în Cluj. Boc a explicat că vor exista sancțiuni, dar până atunci, primarul a pus mâna pe lopată și a ieșit alături de anagajații de la salubritate la deszăpezire.

Citește și: Soferii de pe bancheta din spate conduc Polonia, Romania si Republica Ceha in directia gresita. Este Italia urmatoarea?

Citește și: Întâlnire de Gradul ZERO între Dragnea - Dâncu și Maior. Șah al fostului șef al SRI (surse)

La început de săptămână, primarul a fost taxat de PSD Cluj pentru modul în care au fost deszăpezite drumurile din oraş după primele ninsori. Edilul a declarat ulterior, în cadrul matinalului Realitatea FM Cluj: „Nici eu nu sunt mulțumit de intervenția pe care au avut-o firmele de deszăpezire ieri. Dacă în partea de material antiderpant, lucrurile au fost în regulă, partea care a ținut de curățarea șoselei, de pregătire a transportului în comun și a traficului de dimineață a lăsat de dorit. O am un raport complet peste două zile, pentru că există GPS pe fiecare mașină, se verifică toată intervenția și dacă nu au fost efectuate conform contractului acele servicii nu vor fi decontate și se vor aplica și sancțiuni. Într-adevăr, ieri dimineață, o bună parte din drumuri nu erau curățate. Ei (firmele de deszăpezire, n. red.) s-au prevalat de o prevedere din lege care spune că obligaţia legală este ca, din momentul în care se termină ninsoarea, au trei ore la dispoziţie să facă străzile curate, începând cu urgenţa 1.".

Emil Boc a fost fotografiat de un cetățean din Cluj în timp ce curăța trotuarul din Piața Unirii.

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.