Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emoții URIAȘE pentru miniștrii Guvernului Dăncilă - Premierul a început evaluarea. O posibilă remaniere, la orizont

Inquam Photos / George Calin
dancila guvern

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a afirmat, vineri, că o remaniere guvernamentală va fi decisă în urma evaluărilor pe care le va face, precizând că deja au început analizele pe fiecare minister în parte. 

„O remaniere o voi decide în urma evaluărilor pe care le fac. Deja am început evaluările pe fiecare minister în parte, raportate la programul de guvernare. S-au făcut foarte multe lucruri, multe lucruri în afara programului de guvernare. Dar, aşa cum spus de când am preluat mandatul, pentru mine este important ca fiecare punct din programul de guvernare să fie îndeplinit de fiecare minister în parte, de Guvern per ansamblu, pentru că fiecare are o foaie de parcurs de care trebuie să ţină seama", a afirmat Dăncilă.

Viorica Dăncilă anunță că va discuta cu președintele Comisiei Europene: Îl voi ruga ca rezultatele anchetelor să fie cele care ne duc într-o direcție

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sâmbătă, că în şedinţa Comitetul Executiv al partidului nu s-a discutat despre o remaniere guvernamentală şi că dacă premierul Viorica Dăncilă va considera necesară o astfel de măsură, va fi analizată şi va fi luată o decizie în CEx.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.