Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emoții uriașe pentru mii de elevi

Ziarul Lumina
aristotel politica

Mii de elevi s-au înscris în acest an la Etapa Specială a Concursului „Aristotel”, care a fost deschis, în premieră, elevilor din întreaga țară.

Concursul se adresează elevilor de la clasa pregătitoare și până la clasa a VIII-a, fiind o competiție interdisciplinară, de cultură generală, matematică, logică și creativitate.

Organizat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București, concursul se regăsește în Calendarul Activităților Educative, iar în acest an, datorită stării de urgență, concursul online a putut fi deschis către elevii din întreaga Românie.

Astfel, aproape 3.000 de copii au susținut probele acestei ediții și intră în competiție,câștigătorii urmând să primească diplome, cărți și materiale educaționale oferite de partenerii acestui concurs, respectiv Editura Litera, Editura Corint, Editura Ingenium, Biblioteca Metropolitană București, Centrul de Carte Străină Fischer International, Playouth România.

Elevii mai au la dispoziție doar 10 zile pentru a se înscrie la Concursul ”Aristotel”. Acesta se desfășoară online, pe platforma disponibilă pe site-ul Fundației Dan Voiculescu. Concursul se va încheia pe 12 iunie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.