Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Erdoğan avertizează: 'În ultimii 50 de ani am stat în pragul UE. În acest moment am încredere în Rusia nu mai puțin decât în Occident'

Kremlin
Erdogan

Președintele Turciei, Recep Tayyip Erdoğan, a declarat că colaborează cu Rusia și are încredere în ea nu mai puțin decât în Occident, informează Rador Radio România.

"Nu am niciun motiv să nu am încredere în ei. Pe cât de de încredere este Occidentul, într-atât de încredere este și Rusia. În ultimii 50 de ani am stat în pragul Uniunii Europene și în acest moment am încredere în Rusia nu mai puțin decât în Occident", a remarcat Erdoğan într-un interviu difuzat luni de compania de televiziune PBS. "Jumătate din livrările mele de gaze naturale vin din Rusia, ceea ce înseamnă solidaritatea noastră.

Noi facem pași comuni înainte, colaborăm și în domeniul industriei de apărare. Putem să facem toate acestea împreună cu Rusia", a adăugat președintele turc. După cum a afirmat acesta, Ankara și statele membre ale UE au o poziție diferită în ceea ce privește Federația Rusă. "Rusia este unul dintre vecinii mei cei mai apropiați. Și avem o istorie comună", a spus Erdoğan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.