Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Erdogan joacă tare și amenință că va continua ofensiva din Siria: Președintele turc a aruncat la gunoi scrisoarea lui Trump

reuters
Erdogan

Președintele Turciei, Recep Tayyp Erdogan, a declarat vineri că ofensiva din nord-estul Siriei va fi reluată mai devreme dacă acordul de încetare a focului, negociat cu Statele Unite, nu va fi aplicat în mod integral, relatează site-ul agenției Reuters, potrivit MEDIAFAX.

În cadrul aceleiași declarații, liderul de la Ankara a reiterat că intrarea forțelor siriene, sprijinite de cele ruse, pe teritoriile eliberate de prezența combatanţilor YPG (Unităţile Populare de Apărare) nu reprezintă o problemă pentru Turcia întrucât aceasta nu plănuiește să stea pe teritoriile siriene aflate în prezent sub controlul ei.

Citește și: Mircea Diaconu aruncă BOMBA: 'Ținta mea este NU să ajung președinte'

Erdogan a reamintit discuția telefonică dintre acesta și omologul său american, Donald Trump, prin intermediul căreia președintele american a fost informat de ofensiva turcă, cu trei zile înaintea începerii acesteia.

Șeful de stat de la Ankara a mai adăugat că „ceea ce este necesar va fi făcut, la timpul potrivit”, în legătură cu scrisoarea primită din partea președintelui Trump prin care acesta l-a îndemnat pe Erdogan să "nu fie nesăbuit". Președintele turc a aruncat la gunoi scrisoarea omologului său american, Donald Trump, în care liderul de la Casa Alba afirma că va distruge economia Turciei ca urmare a ofensivei Ankarei în Siria.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.