Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Teodorovici începe RĂZBOIUL - Ce INTERESE OBSCURE se ascund în spatele atacurilor lui Iohannis la adresa PSD

Inquam Photos / Octav Ganea
eugen teodorovici

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, le-a spus vineri femeilor din PSD, la Mamaia, că se încearcă scoaterea de la guvernare a partidului pentru ca social-democrații să nu fie la putere atunci când România va exercita în premieră președinția rotativă a Consiliului Uniunii Europene, scrie Mediafax.

„Este clar că dorința celor din afara noastră este de a ne scoate pe noi, de la PSD, de la aceasta unică, măreață șansă pentru un partid, de a asigura președinția unui consiliu european (președinția Consiliului Uniunii Europene – n.r.) de asemenea nivel. Este evidentă intenția de scoatere a noastră de la guvernare și, mai mult, mai important, este ca PSD să nu asigure această președinție. Ar fi, pentru noi ca partid, unic în tot ce înseamnă istoria acestei țări să fim partidul care a dus Romania în NATO, în spațiul european, și acum să avem pentru prima oară în istoria noastră ca țară președinția Consiliului UE. Nu e partid care să se poată mândri cu așa ceva. De asta este foarte important să fim împreună", a declarat vineri, la Mamaia, ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, la lucrările Școlii de Vară a organizației de femei a PSD.

Citește și: Viorica Dăncilă a EXPLODAT: 'Este pentru prima dată în istorie când un prim-ministru are dosar penal pentru un act diplomatic'

La reuniune participă, pe lângă premierul Viorica Dăncilă, și miniștrii de la Diaspora (Natalia Intotero), Tineret și Sport (Ioana Bran), fonduri UE (Rovana Plumb), precum și vicepremierul Ana Birchall.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.