Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eurodeputat PSD, ȘOCAT de amenințarea lui Iohannis la adresa lui Dăncilă: 'România nu are nevoie de încă un Traian Băsescu'

Klaus Iohannis Viorica Dancilă Iohannis

Eurodeputatul PSD Răzvan Popa se declară șocat de afirmația președintelui Iohannis conform căreia premierul României ar trebui să facă ceea ce ”i se spune”, cu referire la solicitarea de demisie. Răzvan Popa reamintește lui Klaus Iohannis că Guvernul este învestit de Parlament și doar această instituție poate demite un Executiv.

”Este șocant că domnul Iohannis, deși se află de peste trei ani la Palatul Cotroceni, nu a înțeles în acest timp prevederile Constituției sau simulează că nu le înțelege. Oricare dintre variante este cea corectă, lucrurile sunt grave.

Premierul urmează un program aprobat de către Parlament, nu un program dorit de președinte. Cu atât mai puțin are președintele căderea să facă afirmații care pot suna a amenințare.

Acest tip de abordare trebuie să înceteze rapid, dacă președintele se gândește la interesul României și nu la interesele sale personale, referitoare la obținerea unui al doilea mandat.

România nu are nevoie de un alt Traian Băsescu, cel care a ținut țara în conflict politic ani de zile doar pentru a atinge niște obiective mărunte. Klaus Iohannis ne lasă însă impresia că vrea să fie Băsescu 2.

Președintele României începe să fie lipsit de maniere și de diplomație, revine la abordări nedemne, așa cum a fost și celebrul moment <> din 2014, și folosește un limbaj suburban ” a spus eurodeputatul PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.