Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europarlamentar: Sprijin pentru drepturile copiilor la nivel european

Victor NEGRESCU

Organizator al unei conferințe despre situația copiilor la Parlamentul European, eurodeputatul Victor Negrescu a atras atenția asupra problemelor întâmpinate de copiii din Uniunea Europeană și necesitatea unei lupte coerente pentru drepturile acestora la nivel european.

"Drepturile copiilor sunt drepturi ale omului. Statisticile arată că, din păcate, 21% din copii europeni se află în prag de sărăcie, iar Uniunea Europeană trebuie să reacționeze rapid. Împreună cu socialiștii europeni susținem introducerea unei garanții pentru protecția copiilor, care dincolo de discursuri trebuie bugetată de către Comisia Europeană. Tinerii participanți din România la această conferință au arătat că știu ce își doresc pentru viitorul lor în Europa", a explicat europarlamentarul român.

Victor Ponta ATACĂ Guvernul Cioloș și lansează un AVERTISMENT: Dacă nu înțelegem, ne merităm soarta

La eveniment au mai participat liderul delegației PSD în Parlamentul European, Viorica Dăncilă, co-președintele intergrupului pentru protecția copiilor din Parlamentul European, Caterina Chinnici, europarlamentarul Emilian Pavel, reprezentanți ai instituțiilor europene și peste 20 de tineri câștigători au unor concursuri despre Europa organizate în județele Ialomița, Alba, Maramureș și Arad.

Noi detalii din dosarul 'Tony Blair'. Ce spunea consilierul lui Ponta, Dan Sultănescu, în 2012

Împreună cu organizația pe care o conduce, PES activists România, europarlamentarul Victor Negrescu a inițiat mai multe campanii sociale precum ZâmbetuldeSărbători, ȘansaLaCultură sau ȘansaLaEducație prin care a căutat să atragă atenția populației și decidenților asupra faptului că sărăcia în rândul tinerilor/copiilor trebuie combătută activ prin măsuri concrete de integrare și reducere a decalajelor sociale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.