Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europarlamentarul Gabriela Zoana: `Discursul lui Klaus Iohannis este unul propagandistic și nu are niciun fundament juridic`

Gabriela Zoana

Europarlamentarul Gabriela Zoană își manifestă îngrijorarea față de declarațiile președintelui României Klaus Iohannis, pe care le califică drept tentativă de destabilizare a activității Guvernului.

”Guvernul României are încrederea Parlamentului și a românilor. O atitudine de tipul celei manifestate de președintele României nu face decât să sădească neîncredere și să manipuleze în chip grosolan. Între Guvern și Președintele României trebuie să existe dialog, nu alegații nefondate. Informația transmisă de cele două instituții trebuie să se fundamenteze pe fapte reale, concrete. În ceea ce privește Guvernul României, faptele concrete se referă la consolidarea unor relații bilaterale care vor atrage investitori în România, relații bilaterale care sunt dezvoltate în interesul României și al românilor. Klaus Iohannis nu demonstrează decât că a intrat în campanie electorală pentru alegerile din 2019. Discursul domnului președinte denotă o atitudine periculoasă care aduce deservicii românilor.” a declarat eurodeputatul Gabriela Zoană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.