Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europarlamentul Claudia Țapardel: 'Iohannis blochează creșterea salariilor, pensiilor, investiţiilor în educaţie, sănătate şi infrastructură şi a alocațiilor'

claudia-tapardel.ro
Claudia Tapardel

Europarlamentarul PSD Claudia Țapardel susține că preşedintele României, Klaus Iohannis, blochează bugetul de stat pe anul în curs.

Citește și: Scandalul pentru postul de procuror european ajunge la Bruxelles: europarlamentarul Siegfried Mureșan îi cere explicații Vioricăi Dăncilă

Potrivit acesteia, ieşirea purtătorului de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale care a prezentat, „fără o analiză clară şi detaliată a cifrelor bugetare, mai degrabă o opinie politică a şefului statului în loc să vină cu argumente şi cifre economice, este o dovadă clară în acest sens”, se arată într-un comunicat de presă.

„Preşedintele Iohannis îşi continuă lupta sa împotriva românilor, pentru că blocarea Bugetului pe 2019 asta înseamnă: blocarea creşterii salariilor şi pensiilor, stoparea investiţiilor în educaţie, sănătate şi infrastructură şi, mai nou, majorarea alocaţiilor copiilor, care a devenit brusc o temă dragă şefului statului. Pe de o parte laudă creşterea alocaţiilor, dar pe de altă parte va bloca bugetul care prevedere aceste majorări.

Este o dovadă de maximă ipocrizie şi cinism din partea preşedintelui Klaus Iohannis, care a devenit un fel de agent electoral al PNL și care duce o luptă absurdă împotriva propriei țări și chiar a românilor care l-au votat sperând în mai bine”, a declarat europarlamentarul social-democrat, Claudia Ţapardel.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.