Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eveniment la nivel înalt la CJ Neamț - Instituția a găzduit prestigioasa gală a Ambasadorilor

Facebook
Ionel Arsene

Pentru al doilea an consecutiv, Neamțul și-a recunoscut și sărbătorit valorile în cadrul celei de-a doua ediții a Galei Ambasadorilor Nemțeni. Nu succesul, nu faima, ci acele principii și pe acei oameni care ne fac o comunitate specială și apreciată peste tot în lume. O seară specială, încărcată de emoție, la reușita căreia a contribuit și spectacolul susținut de Cenaclul Flacăra, moment menit să ne amintească de un mare român, iubitor de neam și țară, Adrian Păunescu, informează președintele CJ Neanț, Ionel Arsene.

"În an centenar, am avut ocazia să ne arătăm recunoștința față de acei nemțeni care reprezintă pentru noi toți modele de inițiativă și curaj, care sunt și vor rămâne, poate pentru veșnicie, factori de coeziune pentru întreaga comunitate.

Vă mulțumesc tuturor celor care ați contribuit la organizarea acestui eveniment și celor care ne-ați fost alături și la această ediție! Le mulțumesc membrilor juriilor și tuturor celorlalți participanți! Dar mai ales, țin să-i felicit și pe această cale pe ambasadorii Teodor Petru Moldovan, artă vizuală,

Ștefan Potop, artă plastică, Cornel Paiu, literatură, Mariana Cozma, educație, Ionuț Ursu, tinere valori, Victor Firăstrău, sănătate, Viorela Chiper, voluntariat, Lucia Mătasă, antreprenor, Carmen Suciu, asistență socială, Gheorghe Paisa, sport, Constantin Matasă, seniori remarcabili, SC RIFIL S.A., mecenat și Ion Strătilă, premiul Galei.

Vă sunt recunoscător pentru reperele pe care le stabiliți în comunitate!

Să ne întâlnim sănătoși anul viitor, la o nouă ediție de Gală, cu alți ambasadori, oameni care fac cinste județului în țară și în străinătate!", mai transmite Arsene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.