Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV VIDEO VIRAL: scandal cu iz penal in CGMB

CGMB
CGMB

Un nou scandal a izbucnit recent în ședința Consiliului General, unde primarul Capitalei a fost acuzat că intervine în activitatea avocaților angajați să reprezinte membrii CGMB.

Înregistrarea video care face furori printre internauți arată clar faptul că procesele intentate de edilul bucureștean nu beneficiază de susținerea tuturor consilierilor generali, deși majoritatea dintre ele sunt pierdute în instanță, afectând grav bugetul PMB, după cum redacția noastră a anunțat deja aici.

Tensiunea este în creștere pentru că a doua zi după ce magistrații au dispus ca Municipalitatea să plătească onorariul avocaților care au apărat pe cei reclamați de Nicușor Dan, acesta a înregistrat un nou eșec, într-un alt dosar similar, sentința definitivă din recurs confirmând instanța inferioară, care dispusese „obligația de a face” pentru PMB.

În ambele dosare, miza administrativă a primăriei este continuarea blocajului edilitar care a condus la efecte economice și sociale dezastruoase, după cum au arătat reprezentanții mediului de afaceri aici și aici.

Problema nu este doar a celor legitim îndreptățiți, conform legii, să își deruleze operațiuni în domeniul dezvoltării, ci a întregii țări, al cărei deficit bugetar este afectat grav de scăderea cu 7% a contribuției Capitalei la PIB în ultimii 3 ani.

Vorbim nu doar despre o prăbușire a încasărilor fiscale din industria construcțiilor, ci și de afectarea bugetelor de asigurări sociale și a altor domenii, după cum au arătat Asociația Oamenilor de Afaceri din România și Asociația Investitorilor de Real Estate din România, cu privire la oficializarea abuzurilor din București prin noul Cod al Urbanismului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.