Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Explicaţii NEAŞTEPTATE după ce lucrările comisiei speciale au fost trecute la secret. Oana Florea: 'Unii au vrut să iasă în faţă, să fie vedete...'

agerpres.ro
Oana Florea

Preşedintele comisiei speciale de anchetă a Senatului şi Camerei pentru verificarea aspectelor ce ţin de organizarea alegerilor din 2009, Oana Florea, a venit cu explicaţii după ce a decis ca lucrările comisiei să nu mai fie publice.

Citeşte şi: Traian Băsescu, prima reacţie după ce a pierdut lupta cu Igor Dodon: Mă voi sfătui cu avocatul

"Am văzut că atunci când oamenii ştiu că sunt filmaţi, au două atitudini: fie sunt mai reţinuţi şi nu spun ce gândesc, fie vor să iasă în faţă, să fie vedete. Am considerat că este util pentru aflarea adevărului să dai un minim confort. Am stipulat şi posibilitatea de a fi publică şedinţa, la cererea comisiei.", a declarat Florea într-o conferinţă de presă.

Întrebată însă dacă decizia de a trece la secret lucrările comisiei nu afectează, cumva, şi transparenţa de care vorbea Guvernul şi Parlamentul, Florea a spus:  "Consider că este mult mai important să-ţi faci treaba şi să afli adevărul decât să faci absolut orice dezbatere publică. Noi am lucrat cu uşile deschise tot timpul, însă nu ştiu dacă a fost un lucru bun. Aceasta este opinia mea şi parlamentarii pot aduce amendamente."

Citeşte şi: Tensiuni fără precedent în Asia! Japonia, pregătiri de ULTIM MOMENT împotriva unor atacuri cu rachete dinspre Coreea de Nord - VIDEO .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.