Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Facebook colaborează cu Muzicianul John Legend pentru o serie de animație de Sf.Valentin

wikipedia
john legend

Muzicianul John Legend colaborează cu Facebook pentru o serie de animație de Sf.Valentin, arată Smart Radio, păstrând un loc special pentru muzica artistului în playlistul zilei.

Muzicianul John Legend colaborează cu Facebook pentru o serie de animație de Sf.Valentin. Seria ”Dear John: Legendary Love Letters” prezintă povești reale trimise vedetei de fani prin intermediul Facebook. Seria a avut premiera duminică pe pagina oficială a muzicianului.

Fiecare episod al seriei include scrisori de dragoste, povești despre prietenie și compasiune, întâlniri neașteptate și relații la distanță selectate de John Legend.

Citește și: Un român este suspect de coronavirus! Întors din Germania, un asistent medical prezintă simptome specifice virusului

”Dragostea e universală, dragostea evoluează în permanență dar este și constantă. E firul care țese lumea și ne pune în legătură pe toți”, a explicat artistul.

"Vă mulțumesc pentru poveștile voastre, vă mulțumesc și că ni le trimiteți, o să citesc lumii o parte dintre ele”, a anunțat Legend.

Legend este căsătorit cu modelul şi autoarea de cărţi de bucate Chrissy Teigen, în vârstă de 33 de ani, cu care are doi copii, Luna, în vârstă de 3 ani, şi Miles, în vârstă de 1 an.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.