Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Familiile afectate de explozia blocului de locuinţe din municipiul Suceava vor primi din partea Consiliului Judeţean câte 10.000 de lei

Inquam Photos / Casian Mitu
explozie suceava

Consiliul Judeţean Suceava va acorda un sprijin financiar în valoare de 10.000 de lei pentru fiecare familie afectată de explozia blocului de locuinţe din municipiul Suceava, potrivit news.ro.

Şeful CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a afirmat, miercuri, că a luat legătura cu Primăria Suceava, pentru a fi transmise către Consiliul Judeţean documentele necesare pentru întomirea unui proiect de hotărâre în acest sens.

"Dorim să fim alături de cei afectaţi cu o sumă de bani necesară pentru rezolvarea unor probleme de moment, acum în pragul sărbătorilor de iarnă", a declarat Flutur.

O persoană a murit, iar alte două au fost rănite în urma exploziei produse luni într-un bloc din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava. Persoana decedată, un bărbat de 61 de ani, este chiar proprietarul apartamentului în care s-a produs deflagraţia.

Două scări de bloc din cartierul sucevean Burdujeni au fost grav afectate în urma exploziei. În urma deflagraţiei 28 de familii au rămas fără locuinţe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.